Jimi Holstebro

Jimi har gjort sig sine arbejdserfaringer i undervisningsverdenen, hvor han i mange år har været leder på både private og offentlige institutioner for børn og unge med bl.a. indlæringsvanskeligheder.

Jimi er klassik uddannet billedkunster fra Det Jyske Kunstakademi, har en Master i Kommunikation fra RUC, en diplom i ledelse og er uddannet proceskonsulent.

Han har målrettet arbejdet mod at forfine sine kompetencer ift. den visuelle formidling. Og har de sidste mange år ikke arbejdet med andet end det at bruge tegneriet som sit værktøj i mange forskellige situationer.

Jimi kommer fra Fræshaun (Frederikshavn), derfra den underlige dialekt, har to drenge, elsker at se fodbold, løber i bakker og spiller Fortnite.

Frank Høedt

Frank kommer fra reklamebranchen. Her har han tegnet kampagner for store virksomheder som fx. LEGO og Dansk Supermarked (da det hed det) i mere end 20 år.

Tegneriet er Franks helt store metier – Frank tænker mens han tegner og han tegner (og tænker) hele tiden.

Frank elsker at dele ud af sin viden, som spænder fra alt om det at tegne bogstaver, farver, tusser og meget andet nørderi inden for feltet.

Frank er en fontæne af ideer, godt humør og det er altdi berigende at være sammen med Frank og en kæmpe fornøjelse at se ham tegne.

Frank bor i Aarhus, har sommerhus i Hvide Sande – hvor han bruger så meget tid som muligt og så elsker han Kaptajn Haddock.

Aarhus Onsdag har skrevet om os…